Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpools nyförvärv skadad på träning - missar säsongsinledningen

Foto: TT

Adam Lallana har värvats till Liverpool med hopp om stortdåd. Men mittfältaren har fått ett bakslag direkt. På träning skadade sig Lallana och missar nu inledningen av Premier League.

Adam Lallana imponerade stort i höstens succélag i Premier League, Southampton. Den här sommaren värvades han av Liverpool för runt 270 miljoner kronor (enligt brittiska tidningar) med stora förhoppningar på att han ska fortsätta sin utveckling på Anfield.

Men säsongen kunde ha börjat betydligt bättre för Lallana. På en träning med laget, som befinner sig i Boston, skadade sig 26-åringen. Vid en efterföljande läkarundersökning upptäcktes skador på knäligamenten. Det krävs ingen operation för engelsmannen och det är svårt att säga hur länge han blir borta. Men klart är i alla fall att Lallana missar inledningen av Premier League, det bekräftar Liverpool och beräknar rehabiliteringstiden till 6-8 veckor.

Den 17 augusti inleder Liverpool sin Premier League-säsong. Och för motståndet står just nyförvärven Rickie Lambert och Adam Lallanas gamla klubb, Southampton.

Publicerad 2014-07-26 kl 09:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons