Liverpools tunga förlust - föll med 0-3 mot Watford

Liverpool är i en svag form för tillfället. I och med dagens 0-3-förlust mot Watford har man spelat fyra raka matcher utan seger.

Ett formsvagt Liverpool kom till Vicarage Road Stadium för att försöka ta sin första seger sedan den andra december. Det skulle däremot bli tyngre för gästerna än vad många supportrar trott på förhand.

I gästerna debuterade målvakten Adam Bogdan, en debut som han snabbt lär vilja glömma. Redan i den tredje minuten tappade 28-åringen bollen rakt till Watfords Nathan Ake som kunde raka in ledningsmålet. Liverpools uppförsback skulle sedan bara bli brantare. Efter en kvarts spel så kom också 2-0 genom Odion Ighalo.

I den andra halvleken så låg Liverpool på för att försöka få till ett reduceringsmål men hade svårt att skapa de riktigt heta målchanserna. Det blev däremot inga mål för gästerna, utan istället kunde Watford kontra in 3-0 i slutet där Ighalo fick göra sitt andra mål i matchen.