Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Luiz:"Därför skrattade jag"

Foto: Scanpix

Lika som bär?

David Luiz har kritiserats för sitt svandyk och skratt under matchen mot United. Nu ger brassen sin egen version av händelsen.

Det var en jämn match när Chelsea mötte Manchester United i helgen. En faktor som gjorde att Chelsea lyckades hålla undan och vinna mötet var att Manchester United fick backen Rafael utvisad efter en tackling på Chelseas David Luiz.

Rafael hade tacklat brassen som låg och vred sig i plågor vid hörnflaggan, innan han plötsligt vände sig om och skrattade till. Någonting han fått en hel del kritik för i efterhand.

Nu har backen gått ut med sin egen förklaring till varför han skrattade. Till engelska medier ska han ha sagt att han började skratta för att han hörde att Manchester United-fans kallade honom för "Sideshow Bob" från den populära tv-serien The Simpsons.

Manchester Uniteds tränare, Sir Alex Ferguson, var en av dem som inte var speciellt nöjd med David Luiz uppträdande vid utvisningen.

– Han gör en eftersläng, men det syns tydligt att David Luiz armbågar honom två gånger och sedan slänger sig som en döende svan och det övertygade domaren. Han log, det är dåligt vilken sorts professionell fotbollsspelare gör det?, sade Ferguson enligt Daily Mail.

Publicerad 2013-05-07 kl 17:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons