Lukaku i målform - Everton fick bara en poäng mot Olssons lag

I skuggan av Jamie Vardys målrekord befinner sig Romelu Lukaku i ett enormt målstim. I och med belgarnens mål i dagens 1-1-match mot Norwich har han nu gjort mål i sex matcher i rad.

Redan efter en kvart så höll sig Romelu Lukaku framme och nickade in matchens första mål. Det var belgarens sjätte raka match som målskytt. Trots den starka målformen så är det en bit upp till Jamie Vardys målrekord i elva matcher i rad.

En minut in i den andra halvleken fick hemmalaget en hörna. Efterföljande situation blev turbulent där Howard först räddade bollen på mållinjen, men där Hoolahan sedan kunde trycka in 1-1 på Petter Hansson-manér.

Norwich City: Rudd - Wisdom, Martin, Bassong, Olsson - Brady, Hoolahan, Redmond, Tettey - O´Neil, Jerome

Everton: Howard - Baines, Stones, Coleman, Mori - Barry, Cleverley - Kone, Feulofeu, Barkley - Lukaku