Lukaku knockad otäckt - United tappade poäng igen

Manchester United spelade oavgjort i ligan för tredje matchen i rad under lördagen.
Oroande för Premier League-jätten är också att anfallaren Romelu Lukaku fick bäras ut på bår efter att otäckt ha knockats till marken.
- När en spelare får lämna planen som han gjorde blir den oftast borta i minst två matcher, säger José Mourinho enligt BBC.

Utbytt i paus och sågad senast. Under lördagen fanns Zlatan Ibrahimovic inte ens med i Manchester Uniteds trupp till matchen mot Southampton. Men svenske mittbacken Victor Nilsson Lindelöf startade och spelade hela drabbningen.

Tidigt in i matchen åkte Manchester United på en tuff smäll. Då skallade anfallaren Romelu Lukaku ihop med Southamptons Wesley Hoedt och föll till marken. Lukaku fick sedan behandling i flera minuter innan han bars ut på bår med en syrgasmask på sig. Marcus Rashford hoppade då in istället för belgaren.

Enligt BT Sports behövde Lukaku inte åka i väg till sjukhus, men exakt hur anfallaren mår är i dagsläget oklart. Efter matchen berättade managern José Mourinho att han inte vet hur illa det är med Lukaku, men att inte lär spela igen på ett tag.

Utan belgaren blev det heller inga mål för Manchester United, som fick nöja sig med 0-0 hemma på Old Trafford. Det innebär att José Mourinhos mannar har kryssat i tre raka ligamatcher. Nu ligger laget trea i Premier League, efter att Chelsea krossat Stoke tidigare under lördagen.

I den 81:a minuten fick Paul Pogba in 1-0 för United, men han stod offside när bollen slogs fram till honom och därför dömdes målet bort.

Efter matchen var Manchester Uniteds manager José Mourinho besviken över att hans lag inte tilldelats en straff när Maya Yoshida fick bollen på armen.

- Det var en solklar straff, säger Mourinho till BBC.

- Jag är inte missnöjd över Craigs (Pawson, domare) insats överlag, men över straffsituationen.

Manchester Uniteds startelva: De Gea - Young, Nilsson Lindelöf, Jones, Shaw - Matic, Pogba - Mata, Lingard, Mchitarjan - Lukaku

Southamptons startelva: McCarthy - Stephens, Yoshida, Hoedt, McQueen - Romeu - Tadić, Højbjerg, Ward-Prowse, Boufal - Long