Lukaku och Barkley tog Everton vidare

Everton är klart för kvartsfinal i FA-cupen. Det blev seger med 2-0 mot Bournemouth tack vare mål från Ross Barkley och Romelu Lukaku.

Gästerna på Vitality Stadium var nära att hamna i underläge under den första halvleken vid ett par tillfällen, men efter paus studsade bollen Evertons väg. Först avlossade Ross Barkley ett skott som styrdes via en försvarare till 1-0 och sedan satte Romelu Lukaku 2-0 efter en hörna.

Detta samtidigt som Arsenal bara fick 0-0 mot Hull och därmed tvingades till omspel. Det är dock inget som Watford eller Reading behöver tänka på. Med 1—0 och 3—1 mot Leeds respektive mot West Bromwich är klubbarna klara för kvartfinalsspel i FA-cupen. Det är även Everton efter 2—0 borta mot Bournemouth.

Publicerad 2016-02-20 kl 20:40