Mahrez med dubbla debutmål i Citys överkörning

Riyad Mahrez blev i dag debutmålskytt för Manchester City.
Då studsade laget tillbaka och körde över Cardiff med 5-0.

Manchester City inledde säsongen med två raka segrar mot Arsenal och Huddersfield för att sedan kryssa mot Wolverhampton i Premier League. Därefter följde laget upp det med ytterligare två trepoängare i ligan, men föll i veckan lite oväntat mot Lyon i gruppspelet i Champions League. Då studsade laget i eftermiddag tillbaka igen.

Manchester City var revanschsuget och avgjorde inom loppet av tolv minuter i första halvlek matchen. Sergio Agüero gav City 1-0, Bernardo Silva fyllde på till 2-0 och Ilkay Gündogan sköt 3-0 till bortalaget strax före halvtid.

Cardiff hade den här eftermiddagen inte mycket att säga till om och föll i andra halvlek ihop totalt. City-förvärvet och inhopparen Riyad Mahrez hoppade in i den 61:e minuten och fastställde i slutändan slutresultatet till 5-0 efter två mål i andra halvlek. Det var Mahrez första ligamål för sin nya klubb i England.

Manchester City är ny tvåa i ligan, men med en match mer spelad än Chelsea på tredjeplats, som kan gå om City vid seger mot West Ham på söndag.