Manchester United enkelt vidare i cupen - Casemiro tvåmålsskytt

Casemiro och Fred stod för målen när Manchester United enkelt avancerade i cupen.
Den förstnämnde fick stor beröm av Harry Maguire efter matchen.
- Han har lyft laget, moralen och det är fantastiskt att han är här, säger han till ITV efter matchen.

Manchester United tog emot Championship-laget Reading hemma på Old Trafford under lördagskvällen.

Från start för Erik ten Hags lag fanns svenske, Victor Lindelöf som idag bildade mittbackspar med Harry Maguire.

I övrigt var det ett nästintill ordinarie lag som ten Hag ställde på benen.

Föga förvånande tog Manchester United tag i matchen per omgående och man hade stora delar av bollinnehavet och stor del av det var också i offensiv del av planen.

Efter cirka halvtimmens spel var Marcus Rashford nära att bli historisk. Engelsmannen nickade in bollen fram till 1-0 och det betydde att han var den första Manchester United-spelaren att göra mål i tio raka hemmamatcher.

Problemet för Rashford var att Wout Weghorst var offside i ett tidigare skede av anfallet och efter en kortare VAR-check stod det klart att målet dömdes bort.

I den andra halvleken fortsatte hemmalagets dominans och nu fick man också utdelning men det var en ovan målskytt som klev fram två gånger om inom loppet av bara ett par minuter.

Casemiro såg till att Manchester United seglade upp i en 2-0-ledning efter knappa kvarten i den andra halvleken. Brassen blev tvåmålsskytt.

Antony hyllades stort efter framspelningen till det första målet.

- Antony har varit fantastisk den här kvällen, men den där bollen till Casemiro är helt enkelt världsklass.

En som fick nog av Casemiro var förre Liverpool-forwarden, Andy Carroll, numera i Reading som med ett gult kort sedan tidigare bestämde sig för att kapa brassen i en vansinnig tackling och Carroll visades ut - till Old Traffords stora glädje.

- Du måste undra vad i hela friden som gick igenom Carrolls sinne med den tacklingen. Han vet bättre än att sätta in en sådan där hård tackling.

Kort därefter klackade Fred in 3-0 för Manchester United och matchen var stängd.

- Det borde stå Brasilien 3-0 Reading, säger Sky Sports Charlotte Marsh skämtsamt i Sky Sports.

Även om Reading fick in en reducering med knappa 20 minuter kvar att spela var Uniteds seger aldrig hotad.

Anthony Elanga byttes in med kvarten kvar att spela. Lindelöf spelade hela matchen.