POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Manchester United: Nani och Chicharito kammar hem priser

Premier League mästarna delar ut titlar: Nani och Chicharito framröstade som årets spelare av sina egna

Medan Nani tog hem klubbens åtråvärda utmärkelse "årets spelare" röstade lagets supportrar fram Chicharito som den bäste i Sir Matt Busby Player of the Year - fansens pris till årets favorit. Nani, med sina 9 mål och 18 assist i ligaspelet, lyfter fram sin jämna nivå den här säsongen:

- Det har varit min jämnaste säsong för United. För varje år som jag varit här har jag utvecklats. Jag har skapat för mål, och jag har också gjort fler mål än förra säsongen, så jag är mycket glad. Jag hoppas till och med att det kan bli bättre nästa säsong, säger den 24-årige portugisen.

Nani var också nära på att ta hem supportrarna speciella pris (Sir Matt Busby Player of the Year) men fick se sig besegrad med en procents marginal i omröstningen av en annan publikfavorit, Javier "Chicharito" Hernandez. Så här säger mexikanen:

- Jag måste verkligen tacka fansen, de har hjälpt mig mycket. Jag tror att det var ett svårt val och jag tror inte att jag förtjänar det (utmärkelsen) för att det är inte bara en spelare som spelat bra: vi är ett lag, säger Chicharito ödmjukt.

- Jag drömde om att få spela med Manchester United och trodde kanske att jag i den första säsongen skulle få spela med reserverna - och kanske endast några minuter med förstalaget. Men tack vare bossen och alla mina lagkamrater så har jag fått spela lite mer!

Publicerad 2011-05-19 kl 21:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå