Manchester United nära ligatiteln - Rooney och Scholes hjältar

Manchester United besegrade bottenlaget Queens Park Rangers med 2—0 hemma på Old trafford på påskdagen.
Trepoängaren var så långt ifrån en skräll det går att komma — men sättet som den togs på är redan omdiskuterat.

Wayne Rooney satte 1—0 på straff i 15:e minuten sedan QPR:s Shaun Derry fått rött kort i en situation tv-bilderna visade att domaren borde blåst av för offside. Dessutom föll Ashley Young lätt i duellen med Schaun Derry.

27-årige Paul Scholes avgjorde matchen när han gjorde 2—0 med drygt 20 minuter kvar av andra halvlek.

Senare i eftermiddag spelar jagande tabelltvåan Manchester City borta mot Arsenal. Inför det mötet är nu lokalrivalen United åtta poäng före i Premier league-tabellen.