Manchester United tog säker seger - Fernandes tvåmålsskytt mot Brighton

Bruno Fernandes var i slag mot Brighton.
Portugisen nätade två gånger om i 3-0-segern.

Manchester United vann i den förra Premier League-omgången mot Sheffield United med 3-0 efter tre mål av Anthony Martial. Nu, mot Brighton, var det en annan stjärna som glänste. Bruno Fernandes.

Men det var inte han som öppnade målskyttet. Efter en dryg kvart fick Mason Greenwood bollen lite utanför straffområdet, avancerade med ett par överstegsfinter och satte dit 1-0.

Tio minuter efter ledningsmålet spelade Paul Pogba till Bruno Fernandes. Från straffområdeskanten placerade sedan portugisen in utökningen.

Men Bruno Fernandes var inte nöjd där. På en kontring efter paus slog Marcus Rashford in bollen i straffområdet och från nära håll dunkade mittfältaren in 3-0 på volley. De två målen var Fernandes femte och sjätte sedan ankomsten i vintras,

3-0 blev det och Manchester United är nu ligafemma på 52 poäng. Brighton å sin sida är på 15:e plats efter att ha spelat ihop 33 poäng.

Brighton: Ryan - Duffy, Dunk, Burn - Lamptey, Pröpper, Stephens, Bissouma, Montoya - Mac Allister - Connolly

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Nilsson Lindelöf, Maguire, Shaw - Matic, Pogba - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial.