Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mancini försvarar Balotelli efter skandalrubriker

Mario Balotelli hamnar ofta i rubrikerna av fel anledningar. Manchester Citys manager Roberto Mancini menar att det är orättvist.
– Varje gång Mario gör någonting blir det som ett krig, säger han.

Mario Balotelli har hamnat i blåsväder flera gånger denna säsong, nu senast efter att han erkänt sig ha haft en "kortvarig affär" med samma prostituerade kvinna som Wayne Rooney tidigare uppsökt.

Det har spekulerats i att Manchester City tröttnat på italienaren och vill göra sig av med honom i sommar. Något som dock blir mindre troligt efter managern Roberto Mancinis senaste kommentarer.

– Varje gång Mario gör någonting blir det som ett krig. Det finns andra personer på och utanför plan som gör värre saker än Mario, men ingen säger något eftersom de kanske spelar för ett stort lag eller inte är på samma sätt som Mario, säger Mancini enligt Sky Sports.

Mancini hoppas att Balotelli ska sluta försätta sig själv i dessa besvärliga situationer.

– Jag skulle vilja se Mario spela, göra mål och göra avsluta den andra situationen. Det är kanske inte mediernas fel – det är hans fel eftersom han kan välja att spela och stanna hemma. Men jag tror att många människor har ett annorlunda beteende gentemot Mario.

Publicerad 2012-04-05 kl 15:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons