POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Mancinis attack efter förlusten

Roberto Mancini

I går kväll blev Manchester City överraskande utslagna ur den engelska ligacupen av Aston Villa. Efter matchen var Mancini rejält förbannad på Villas tränare, Paul Lambert.

– Vissa tränare borde vara tysta, sa Mancini efter matchen.

Manchester City hade nästan bytt ut hela laget sedan förra ligamatchen mot Arsenal. Trots det var det många som förväntade sig en City-seger i ligacupmatchen mot Aston Villa.

Så blev det dock inte. Villa vann med 4-2, efter bland annat ett självmål av Gareth Barry. Efter matchen var Citys tränare, Roberto Mancini, rejält irriterad på Aston Villas tränare, Paul Lambert.

– Jag är trött på vissa tränare. Jag sa ingenting till Lambert. Det finns vissa tränare som borde vara tysta, sa Mancini på presskonferensen efter matchen.

Orsaken ska ha varit att Lambert lagt sig i när Mancini pratat med fjärdedomaren.

– Jag frågade bara fjärdedomaren om det var ett gult kort, utan att gestikulera, och då kommer han (Lambert). Det var inte honom jag pratade med. Jag frågade fjärdedomaren om det var ett gult kort för att jag trodde att domaren glömt sina gula kort i omklädningsrummet, sa Mancini.

– Jag förstår inte anledningen. Jag skulle förstå det om jag hade pratat med Lambert, men jag sa ingenting till honom.

Mancini fortsatte med att hävda att situationer som denna drabbar honom, men att det aldrig skulle hända Sir Alex.

– När tränarna kommer till stora arenor händer det att den andra tränaren pratar hela tiden och de säger ingenting. När de kommer till Old Trafford är de tysta. När de andra tränarna pratar om domaren sitter de kvar på bänken. Jag tycker inte om den typen av beteende, sa Mancini.

Publicerad 2012-09-26 kl 14:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå