Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Manés svar om Bayern-ryktet: "På lördag kommer jag att ge alla svar"

Premier League

Sadio Mané kopplas ihop med Bayern München.
Snart kommer Liverpool-stjärnan ge besked om sin framtid.
- Kom tillbaka på lördag, då kommer jag att ge er alla svaren, säger han enligt Daily Mirror.

1:08
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett av Sadio Manés mål i Liverpool-tröjan i spelaren ovan.

Champions League-finalen mot Real Madrid på lördag kan bli Sadio Manés sista match i Liverpool-tröjan. Senaste tiden har 30-åringen ryktats vara aktuell för en övergång till Bayern München i sommar, och nu rapporterar Bild att yttern vill få till en flytt. Anledningen ska vara att han vill ha en "ny utmaning".

Mané vill dock inte svara på frågor om sin framtid - än.

- Svaret jag kan ge er nu är att jag känner mig väldigt bra och är fullt fokuserad på lördagens match, det är svaret jag måste ge innan finalen, säger han enligt Daily Mirror.

- Men kom tillbaka på lördag, då ska jag ge er det bästa svaret ni vill höra. Jag kommer att ge er alla vad ni vill höra. Jag lovar. Men just nu vill jag vinna (finalen) och har inte tid för andra saker.

ANNONS

Han fortsätter:

- Jag kommer att göra allt i min makt för att vinna eftersom det är min och mina lagkamraters största dröm, sen kommer jag att ge er alla svar.

Totalt har Sadio Mané, som har kontrakt till 2023, noterades för 23 mål samt fem assist på 50 matcher i Liverpool-tröjan den här säsongen.

Streama årets final i Uefa Champions League mellan Liverpool och Real Madrid på Telia och C More med start 19.30 på lördag, den 28 maj.

Publicerad 2022-05-26 kl 23:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto