Martial sköt United till final i FA-cupen - hjälte i sista minuten

Sekunder kvar på klockan - då sköt Anthony Martial Manchester United till FA-cupfinal med ett säkert avslut fram till 2-1 mot Everton.

Everton och United gjorde upp om en plats i FA-cupens final i en högdramatisk match.

Fem minuter in i matchen kom den första stora chansen när Romelu Lukaku rundade David De Gea och la bollen mot det tomma målet. Uniteds Wayne Rooney stod dock för en lysande försvarsinsats och nickade undan bollen.

I den 21:a minuten fick Anthony Martial ett mycket fint läge för United. Men fransmannen dundrade bollen strax över ribban.

I den 34:e minuten kom ledningsmålet, och det var United som gjorde det. Martial tog sig fram på vänsterkanten och hittade in till Fellaini som slog till direkt. Belgaren hittade hörnet och 1-0 till United var ett faktum.

Tio minuter in i den andra halvleken fick Everton ett guldläge att kvittera till 1-1. Timothy Fosu-Mensah tacklade Ross Barkley i straffområdet och tog både spelare och boll. Domaren pekade på straffpunkten och Romelu Lukaku fick ansvaret för Everton. David De Gea gick dock åt rätt håll och kunde rädda straffen.

Kvitteringen skulle istället komma en kvart från slutet. Gerard Deulofeu slog in ett hårt inspel som Chris Smalling olyckligt styrde in i det egna målet bakom David De Gea.

Både lagen hade flera heta chanser att avgöra i slutskedet, men matchen såg ändå ut att sluta 1-1 efter ordinarie tid.

Då, i den 93:e och sista minuten, dök läget upp. Ander Herrera petade sittandes fram bollen till Anthony Martial som placerade in 2-1 i det bortre hörnet, hur kyligt som helst. Fransmannen blev stor hjälte med målet som skickade United till FA-cupfinal.