Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Misstänkt bomb hittad på Old Trafford - matchen inställd

Premier League

En misstänkt bomb inne på Old Trafford tvingade arenan att evakueras. Matchen mellan United och Bournemouth har ställts in och kommer inte att spelas under söndagen. Det visade sig att den misstänkta bomben var en attrapp.

Foto: SCANPIX

Det var dramtiskt på Old Trafford inför avspark mellan Manchester United och Bournemouth. Helt plötsligt utlystes att säkerhetsläget var på "kod röd" och stora delar av arenan fick evakueras. Ett misstänkt paket hittades och det var anledningen till evakueringen. Bombhundar sågs söka igenom Old Trafford.

Först gavs beskedet att avsparken i matchen sköts upp 45 minuter. Senare meddelades dock att matchen ställs in och inte kommer att spelas under söndagen.

TalkSport-journalisten Stan Collymore rapporterade på Twitter om att han varit i kontakt med Manchester United-personal som bekräftat att ett paket hittades på en toalett på arenan. Paketet var enligt uppgifterna en anordning med en telefon fastsatt med en gasledning och trådar hängades från den.

Annons

Militären anlände senare till Old Trafford för att hjälpa till att reda ut situationen. Manchester-polisen bekräftade senare att en "kontrollerad explosion" utförts.

Det bekräftades senare av polisen att den misstänkta bomben var en attrapp.

För Manchester United var matchen mot Bournemouth sista chansen för att ta en Champions League-plats. Men då City fick 1-1 mot Swansea har de i praktiken säkrat fjärdeplatsen.

Publicerad 2016-05-15 kl 16:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto