Mittbackens mardröm - syndabock i Citys förlust

Manchester Citys Aymeric Laporte hade en eftermiddag han helst vill glömma.
Mittbacken orsakade ett baklängesmål och blev utvisad i förlusten mot Crystal Palace.

Manchester City fick en mardrömsstart på hemmamatchen mot Crystal Palace när mittbacken Aymeric Laporte slarvade och tappade boll på egen planhalva. Wilfried Zaha kunde utnyttja det när han tofflade in 0-1 redan efter fem minuter.

Eftermiddagen blev ännu värre för Laporte när han drog ner en framstormande Zaha och blev frilägesutvisad på tilläggstid i första halvlek. Gabriel Jesus hade sedan en boll inne i nät för en kvittering, men målet dömdes bort för offside på Phil Foden efter VAR-granskning.

Istället kunde Conor Gallagher skicka in 0-2 via stolpen i slutminuterna och fira vilt framför de tillresta bortasupportrarna. Palace höll undan och gav City ett oväntat bakslag i toppstriden av Premier League.