Modric gav Spurs en poäng

Tottenham fick endast oavgjort hemma mot Wolves. Luka Modric kvitterade bortalagets ledning i den andra halvleken, men Spurs lyckades inte få in en andra boll.

Tottenham har chans att gå upp i delad serieledning, men då måste Wolves besegras. Därför kan man kalla det en mardrömsstart när Fletcher tryckte in 1-0 för Wolves i den 22:a minuten.

Drygt fem minuter in i den andra halvleken kvitterade Modric för Tottenham efter ett skott utanför straffområdet som letade sig in under Hennessey. Skottet gick igenom flertalet spelare innan den letade sig fram i mål.

Hennessey fick dock revansch minuter senare då han räddade vad som först såg ut att vara öppet mål. Matchen slutade 1-1 och Tottenham tappade markt mot Manchester United som tog tre poäng i dag.

Tottenham-Wolves 1-1

0-1 Fletcher (22)'
1-1 Modric (51')