POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Mourinho: Grant är en förlorare

Igår fick Avram Grant sparken från Chelsea. Nu strör hans företrädare Jose Mourinho salt i såren och kallar Grant ”förlorare”.
- Kanske i en förlorares filosofi var det här en bra säsong, vilket jag respekterar, säger han sarkastiskt.

I en intervju med The Observer ger den frispråkige portugisen sin syn på sin efterträdare Avram Grant. På frågan om han tycker att säsongen var ”bra” som Grant har sagt säger Mourinho:

- Det beror på ens filosofi kring ledarskap. I min filosofi är det en väldigt dålig säsong för i fotboll betyder ’nästan’ förlust och Chelsea vann nästan FA-cupen, vann nästan Champions League och vann nästan Premier League. Nästan är ingenting.

”The Special One” som han kallade sig lämnade klubben i september efter konflikter med Roman Abramovitj. Han jämför sin egen med Grants säsong.

- Efter två titlar per säsong under de tre senaste åren var det inga titlar den här säsongen.

- I min filosofi betyder det en riktigt dålig säsong. Kanske i en förlorares filosofi var det en bra säsong, vilket jag respekterar.

Spekulationerna är i full gång kring Mourinhos framtid. I går kom de sensationella uppgifterna att han sms:at sin gamle spelare Michael Essien att han skulle skriva på för Inter på måndag. Men det talas nu också om en återkomst till Chelsea.

Publicerad 2008-05-25 kl 10:30
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå