Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Mourinho skriver till United: Ge mig jobbet!

Foto: SCANPIX

ENGLAND

Mourinho skriver till United: Ge mig jobbet!

I ett sex sidor långt brev ber José Mourinho Manchester United om att få ta  tränarposten i klubben. Det uppger The Independent sent på lördag kväll.

Tidningen hävdar att Mourinho i brevet presenterar sina planer för laget och nyckelbeslut han skulle ta, samt att han bedyrar att han skulle rätta sig efter Uniteds principer. 

Mourinhos agent Jorge Mendes ska ha ha varit i kontakt med United. Trots att den förre Chelseatränarens namn funnits på läpparna hos många i Unitedledningen, så är en del av dem skeptiska till hans kontroverser, hans fotbollsfilosofi och hans svaga facit i att ge unga talanger chansen. 

Det är bakgrunden till att Mourinho skrivit till United. I brevet uppges Mourinho även ha gått igenom den nuvarande truppen, och pekat på vad som kan förbättras och vilken typ av förstärkningar som skulle behövas. 

The Independent menar att Mourinho hittills legat lågt i att officiellt tala om sitt intresse för Unitedjobbet, då han har stor respekt för Louis Van Gaal, som var hans mentor i Barcelona.

Efter lördagens förlust mot Southampton är Van Gaals framtid i Man United mer oviss än någonsin. Mourinho hoppas att hans charmoffensiv ska bädda för att han blir den som tar över på Old Trafford om Van Gaal tvingas bort.

I spelaren här ovan kan du se Sporten från lördagskvällen med bilder från Uniteds tunga förlust. 

Publicerad 2016-01-23 kl 23:32
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER