Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mourinho vill ha Fergusons jobb – redan efter nästa säsong

England

Jose Mourinho vill tillbaka till Premier League. Klubben han siktar på: Manchester United.
- Men det är svårt för mig att säga när min position är ledig, säger Sir Alex Ferguson om det.

Real Madrid-tränaren Jose Mourinho har gjort klart vad hans önskan är. Han vill tillbaka till England och till Premier League.

- Min framtid är i England, helt klart, men den framtiden är efter Real Madrid, sa Mourinho på presskonferensen inför mötet med Tottenham.

Mourinho har kopplats ihop med både Chelsea och Tottenham de senaste dagarna, och nu fortsätter brittisk press med att placera honom i ytterligare en storklubb. Mourinho har kontrakt med Real Madrid i ytterligare tre år, men enligt the Sun ska portugisen se en möjlighet att kunna bryta det kontraktet efter nästa säsong – för att ta över manager-posten efter Alex Ferguson i Manchester United.

ANNONS

Den 69-åriga skotten visar visserligen inte större tecken på att vara trött på sitt jobb, men som han själv har uttryckt det beror mycket på hans hälsa. Han har också sagt att han har haft nära samtal med Mourinho.

- Jose är en nära vän till mig. Vi har talat flera gånger om hans framtid och jag förstår hans önskan att komma tillbaka till England. Men det är svårt för mig att säga när min position är ledig. Det får bli min hälsa som avgör.

Om Sir Alex gett Mourinho en antydan om att nästa säsong kan bli hans sista framgår inte, men klart är i alla fall att Mourinho vill till England – och kanske kan Manchester United vara en aktuell klubb för portugisen.

Publicerad 2011-04-15 kl 09:31

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto