Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mourinhos pik till Solskjær: "Tror inte på sådana förändringar på lång sikt"

Premier League

Ole Gunnar Solskjær är tillfälig tränare i Manchester United.
José Mourinho tror inte att det är en bra långsiktig lösning.
- Jag tror inte så mycket på den typen av förändringar på lång sikt, säger han enligt Manchester Evening News. 

Foto: Bildbyrån.

José Mourinho fick i fjol sparken av Manchester United och blev ersatt av klubbikonen Ole Gunnar Solskjær som tillfällig huvudtränare i den engelska storklubben. Ännu är det oklart om norrmannen får fortsätta som huvudtränare efter säsongens slut, men senaste månadens rapporter i brittisk media säger att det mycket väl kan bli så. 

När Mourinho, som nyligen gästade beIN Sports sändning, fick en fråga om Fulhams beslut att sparka Claudio Ranieri för att ta in Scott Parker tillfälligt, så riktade han en pik mot Solskjær och Manchester United. 

- Kan du jämföra Claudios och Scotts erfarenhet, vem tränar ett lag för första gången? Inte alls, säger Mourinho enligt engelska tidningen Manchester Evening News. 

ANNONS

- Men ibland i fotboll, och du har ett exempel i min förra klubb (Ole Gunnar Solskjær i Manchester United) blir det en förändring omedelbart. Jag tror inte så mycket på den typen av förändringar på lång sikt - men det förändrar omedelbart och ger några positiva resultat, fortsätter han. 

Mourinho är ännu klubblös sedan han lämnade Manchester United och uttalade sig nyligen om att han inte känner stress över att hitta ett nytt uppdrag. 

- För stunden är jag lugn. Jag försöker att spendera mer tid med familj och vänner och arbetar för att hitta den rätta möjligheten för mig att komma tillbaka till tränarposten, sa han i beIN Sports sändning då. 

Publicerad 2019-03-04 kl 11:28

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto