Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Moyes avslöjar: Här är värvningarna som aldrig blev av

Foto: SCANPIX.

David Moyes lyckades aldrig i Manchester United.
Nu avslöjar tränaren värvningarna som aldrig blev av.
- Det var klart att Toni Kroos skulle komma under sommaren, säger Moyes enligt Daily Mirror.

Han hoppades och trodde på Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Cesc Fabregas och Toni Kroos. Det slutade med Marouane Fellaini. Inför Sunderlands möte med Manchester United under måndagen avslöjar nu den så hårt kritiserade United-tränaren David Moyes (numera i Sunderland) vilka värvningar som gick i stöpet.

Enligt Moyes låg man bra till kring alla fyra nämnda spelare, och vad gäller den sistnämnde, Toni Kroos, var det i praktiken klart, enligt skotten.

- Det var klart att Toni Kroos skulle komma under sommaren. Jag hade kommit överens med Toni själv och med hans agent, säger Moyes inför mötet, enligt Daily Mirror.

Det första målet för Moyes var Gareth Bale. United rapporterades länge vara med i racet om walesaren, men han valde i stället Real Madrid, precis som Kroos.

- Jag kämpade till sista stund. Vi erbjöd faktiskt ett högre bud än Real Madrid. Men Gareth hade bestämt sig för att gå till Real Madrid. Det var spelaren som jag verkligen ville skulle komma till Manchester United.

Inte heller Fabregas eller Cristiano Ronaldo slutade lyckligt för Moyes och i stället tvingades han lämna klubben, utskälld och ifrågasatt.

- Det var den nivån av spelare vi siktade på. Jag var inte ute efter att ta in sju, åtta spelare, eftersom vi hade en trupp som just vunnit ligan.

Publicerad 2016-12-25 kl 20:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons