1:15

Avbryt
Försök igen

Hör Nathalie Björn berätta om sin nya position i landslaget

Hanna Bennison fanns med i Evertons startelva i bortamötet med Aston Villa under söndagen medan Nathalie Björn inledde matchen på bänken. Efter en mållös första halvlek byttes Björn in i stället för Karen Holmgaard i halvtid och kort därefter började det hända grejer.

I den 55 minuten tog Everton ledningen genom ett självmål men Aston Villa svarade direkt och kvitteringen kom minuten senare.

När Everton tilldelades en straffspark med 15 minuter kvar av matchen riktades blickarna mot Björn. Den svenske landslagsförsvararen var säkerheten själv från elva meter och satte 2-1 för sitt Everton, ett mål som blev matchavgörande.

Segern innebar slutet på en fyra matcher lång trend utan trepoängare för Everton som ligger åtta i Womens Super League, med åtta poäng på åtta matcher.