Nederlag för Chelsea - nollat mot Everton

Chelsea fortsätter tappa poäng.
Nu föll Londonlaget mot Everton.
Och dessutom blev man nollat.

Chelsea spelade oavgjort i den förra Premier League-omgången mot Wolverhampton. Nu reste Londonlaget till Liverpool med ambitionen att ta tre poäng mot Everton. Så blev inte utfallet.

Efter en mållös första halvlek tog Everton ledningen kort efter paus. Efter en stökig sitaution på en hörna hamnade bollen hos brassen Richarlison, som stötte in 1-0 från nära håll.

Uppförsbacken blev sedan än brantare för Chelsea med dryga 20 minuter kvar att spela. Och även i det målet hade Richarlison ett finger med i spelet. Brassen blev fälld i straffområdet av Marcos Alonso och Everton tilldömdes straff. Elvameterssparken från Gylfi Sigurdsson lyckades dock Chelseamålvakten Kepa Arrizabalaga mota, men på returen slog islänningen in returen till 2-0, vilket också säkrade segern.

Förlusten innebär att Chelsea fortsatt ligger på sjätteplats i ligan. Londonlaget har en poäng upp till Manchester United på femteplats och tre poäng upp till Arsenal på fjärdeplats.