Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Neville går hårt åt United: "Har blivit en kyrkogård för spelare"

Premier League

Manchester United vill locka Christian Eriksen till Old Trafford.
Klubbikonen Gary Neville är kritisk till värvningsförsöket.
"Varje krona måste gå tillbaka in i klubben tills den blir attraktiv igen", skriver han på Twitter.

3:01
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Atlético Madrid-Manchester United i spelaren ovan.

Tidigare i veckan rapporterade Sky Sports att Christian Eriksen väljer mellan att antingen stanna i Brentford eller gå till Manchester United. Enligt uppgifterna vill dansken gärna bo kvar i London, men samtidigt lockas han av United som har erbjudit ett ekonomiskt mer gynnsamt kontraktsförslag.

Och att locka storspelare med pengar är något som måste upphöra, anser klubbprofilen Gary Neville. Manchester United-ikonen går hårt åt klubben.

"Det här är varför dividends (utdelning till aktieägare) måste stoppas en tid framöver. Varje krona måste gå tillbaka in i klubben tills att den blir attraktiv igen", skriver han på Twitter, med en bild på uppgifterna om Eriksens framtida klubbval.

ANNONS

"Klubben har blivit en kyrkogård för spelare. För kulturen är det demoraliserande när ägare tar ut (pengar) från en verksamhet som presterar dåligt".

Neville syftar främst på att United historiskt har erbjudit spelare dyra kontrakt för att komma till Old Trafford. Spelare som sedermera inte har prestera på planen.

Publicerad 2022-06-25 kl 13:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto