Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Neville om Chelsea-ryktena: "Pinsamt och fruktansvärt"

La Liga

Turerna kring Frenkie de Jong har varit många. 
Chelsea tycks vara redo att matcha Manchester Uniteds bud - uppgifter som Gary Neville inte tog med ro.
- Om United inte får honom är det pinsamt

Foto: Bildbyrån

Den tidigare Manchester United-spelaren och numera Premier League-profilen Gary Neville har tidigare uttalat sig om Frenkie de Jongs situation.

Barcelona-mittfältaren värvades från Ajax år 2019 och har ryktats till Manchester United under en längre tid. Klubbarna ska vara överens om en övergångssumma. Men situationen är komplicerad eftersom det påstås att Barcelona är skyldig De Jong en stor summa pengar för utebliven lön.

Sky Sports rapporterade tidigare i veckan att Chelsea är redo att matcha Uniteds bud på 72 miljoner pund. Nu ryter Neville ifrån.

- Om United inte får honom är det pinsamt, men om han går till Chelsea är det fruktansvärt, säger Neville enligt Daily Mail.

ANNONS

Manchester Uniteds tränare Erik ten Hag tränade Frenkie de Jong i Ajax. Att De Jong, trots deras relation, skulle välja bort United och dessutom skulle gå till en rivaliserande klubb tros ligga bakom Nevilles utspel.

- Om han inte vill komma skulle affären ha stängts av för några veckor sedan. På grund av den relation spelaren har med tränaren (Erik ten Hag) måste det finnas någon kommunikation mellan dem som säger "vänta på mig, jag kommer", fortsätter Neville.

Frenkie de Jongs kontrakt med Barcelona går ut i juni 2026 och transferfönstret för de inblandade klubbarna stänger första september.

Publicerad 2022-08-11 kl 12:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto