Newcastle på väg mot blytung seger - fälldes av målvaktstabbe i slutsekunderna

Newcastle var på väg mot en hyperviktig seger i kampen om nytt kontrakt.
Då bjöd Martin Dubravka Wolves på 1-1 efter ett taffligt ingripande i matchens slutsekunder.
- Det är bara ännu en bit av otur för oss, säger Newcastles målskytt Isaac Hayden till Sky Sports.

Wolverhampton och Newcastle spelade 1-1 under måndagskvällens Premier League-möte. Båda målen i matchen kom efter tveksamma målvaktsingripanden.

Wolves tog ledningen tio minuter in i andra halvlek när Isaac Hayden avlossade ett skott från höger i straffområdet. Målvakten Rui Patricio la sig tidigt och styrde in bollen i eget mål.

Hemmalaget tryckte på för en kvittering, men Newcastle såg ut att gå mot en viktig seger i bottenstriden. Men långt in på tilläggstiden skulle kvitteringen komma. Backen Willy Boly nådde gick upp i en duell med målvakten Martin Dubravka, som missade bollen, och 1-1 var ett faktum. Boly utmanade målvakten hårt och Newcastle-spelarna vinkade på frispark.

- Det är svårt att sätta ord på det. Jag vet inte om det är en frispark eller inte, det såg ut så från bänken. Det är bara ännu en bit av otur för oss. Vi förtjänade de tre poängen men det var inte menat, säger Newcastles målskytt Isaac Hayden till Sky Sports.