Nilsson Lindelöf orsakade och brände straff mot Real Madrid

Victor Nilsson Lindelöf blev inbytt mot Real Madrid.
Svensken hann med att både orsaka och missa en straff - och får ett svagt betyg av Manchester Evening News efter matchen.
"Ett brutalt fel som lät Madrid kvittera och en hemsk straff", skriver tidningen.

Han hyllades efter debuten mot LA Galaxy för en vecka sedan men hade det betydligt tuffare när Manchester United ställdes mot Real Madrid i en träningsmatch i natt. Victor Nilsson Lindelöf byttes in i halvtid vid ledning för United sedan Jesse Lingard öppnat målskyttet i slutet av första halvlek.

I den 69:e minuten kom svensken fel in i en brytning när han skulle försöka stoppa Real Madrids Theo Hernandez i eget straffområde. Domaren signalerade för straff, vilken Casemiro förvaltade fram till 1-1.

Det slutade oavgjort efter ordinarie tid och straffar fick avgöra. Då fick Nilsson Lindelöf chansen att lägga Uniteds fjärde straff, men sköt rakt på målvakten Kiko Casilla. Trots missen räckte Henrikh Mkhitaryan och Daley Blinds straffmål till seger för United sedan Real Madrid missat fyra av sina straffsparkar.

Efteråt fick dock svensken kritik för sin insats av flertalet engelska medier, däribland Manchester Evening News. "Ett brutalt fel som lät Madrid kvittera och en hemsk straff", skriver tidningen.

Publicerad 2017-07-24 kl 07:30