Nugent sänkte Sunderland i Burnleydebuten

BURNLEY-SUNDERLAND 3-1
1-0,13' Alexander (str); 1-1, 39' Bent; 2-1, 68' Nugent; 3-1, 86' Nugent

Utan Newcastle och Middlesbrough i Premier League är det Burnley som får slåss med Sunderland om att vara bäst i norra England. Och det började bra när Anton Ferdinand rev ner Wade Elliot och gav hemmalaget en straffspark.

Den förvaltade 37-årige Graham Alexander till 1-0. Ledningen stod till strax innan halvtidsvilan då Darren Bent kvitterade.

I andra halvlek byttes David Nugent in och fick en drömdebut i Burnley efter att ha lånats ut från Portsmouth. Nugent nådde högst på ett inlägg och nickade in 2-1 för Burnley.

Och i 87:e minuten var Sunderland passivt i försvarsspelet och David Nugent fick utrymme att vända upp och skjuta 3-1 till Burnley som fortsätter att spela bra på hemmaplan.

Publicerad 2009-09-19 kl 17:01