Ny kross av United när Lindelöf satt på bänken

Manchester United ställdes mot Swansea på bortaplan i Premier Leagues andra omgång.
Då fanns svenske Victor Nilsson Lindelöf med på bänken när United tog en ny storseger.

Efter en storseger i premiären mot West Ham förra helgen mötte Manchester United i dag Swansea City på Liberty Stadium i Wales.

Victor Nilsson Lindelöf var inte ens med i truppen till mötet med West Ham, men fanns nu med på bänken. I Swansea, som inledde sin PL-säsong med att spela 0-0 borta mot Southampton, fanns Martin Olsson med från start.

Swansea började mycket piggt och redan ett par minuter in hade hemmalaget en boll i ribban. United tog över initiativet och i tionde minuten var det gästernas tur att träffa ribban, när Phil Jones fick pannan på Mats frispark. Jones stod dock offside.

Marcus Rashford fick ett friläge efter dryga halvtimmen, men stod för ett svagt avslut när han chippade bollen i famnen på Fabianski i Swanseas mål.

Precis innan halvtid lyfte Daley Blind in en fin hörna som Pogba nickade mot mål, Fabianski räddade bollen i ribbans underkant och ner på mållinjen, men Uniteds Eric Bailly var först på returen och stötte in 1-0 till gästerna.

United fortsatte ha bollen i inledningen av andra, men Swansea hade bästa chansen efter en timmes spel när en ensam Tammy Abraham missade en nick från bra läge i boxen.

Spelet gick fram och tillbaka och det såg ut som att Swansea hade en bra chans att få till ett kvitteringsmål, även om de riktigt farliga chanserna saknades. Men inom loppet av tre minuter satte Lukaku, Pogba och Martial varsitt mål och United dödade matchen med mindre än tio minuter kvar, och slutresultatet skrevs åter till 4-0 till United.

Victor Nilsson Lindelöf blev kvar på bänken hela matchen, och får vänta på sin ligadebut ett tag till.

Swansea: Fabianski - Naughton, Fernandez, Bartley, Mawson, Olsson - Roque Mesa, Fer, Carroll - Ayew, Abraham.

Manchester United: De Gea - Valencia, Bailly, Jones, Blind - Matic, Pogba, Mata - Mchitarjan, Rashford, Lukaku.