Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Nytt "nej tack" till Chelsea

Efter att ha nämnts i managerdiskussionerna kring Chelsea har nu Luciano Spaletti uttryckt att han vill stanna i Roma. Det är andra dagen i rad ett av namnen på Chelseas lista över tänkbara managers drar sig ur diskussionen.

Innan var det Carlo Ancelotti som sade sig vara "150% säker" på att han skulle stanna i Milan apropå Chelseas intresse. Nu har även Luciano Spaletti indikerat att han inte är intresserad av en flytt till London.

Spalettis agent ska ha hållit informella samtal med Chelsearepresentanter, men Romamanagern tycker själv att han inte är redo för att ta över Chelsea. Han ska dessutom ha känt att hans engelska inte ska räcka till för att ta ett jobb i England.

Detta gör att fokus från Chelseas sida än mer hamnar på Luiz Felipe Scolari. Portugisen lär dock inte uttala sig om sin framtid förrän efter EM. Igår föll även Mark Hughes bort efter att ha tagit jobbet som manager för Manchester City. Hughes var en av favoriterna hos Peter Kenyon, Chelseas VD.

Andra nämn som nämnts i diskussionen är Roberto Mancini, Frank Rijkaard och Didier Deschamp. Vem som får jobbet som Chelseamanager återstår att se – men helt klart är att ryktena kommer fortsätta att cirkulera.

Publicerad 2008-06-05 kl 10:38
Annons
Annons
Annons