Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Premier League-bevakningen presenteras av

Officiellt: Ben Foster avslutar sin karriär

England

Tidigare Manchester United- och Watford-målvakten Ben Foster har fattat sitt beslut.
Veteranen avslutar sin karriär.
Han gav beskedet på en av sina Youtube-kanaler.

Foto: Bildbyrån/Youtube.

Ben Foster, 39, har haft en lång karriär och bland annat gjort 390 Premier League-matcher avslutar sin spelarkarriär.

Veteranen gav beskedet på en av sina Youtube-kanaler och det är ingen vågad gissning att det blir hans nästa karriärssteg. Foster har nämligen ett Youtube-konto med 1,18 miljoner prenumeranter och därtill en podcast på samma plattform med 136 000 prenumeranter.

På sin Youtube-kanal berättar Foster att han nyligen fick erbjudande från Newcastle, som hade målvaktskris innan Loris Karius anslöt, men att han tackade nej till det på grund av att han inte fick ett tillräckligt lukrativt erbjudande.

Annons

- Jag hade behövt leva från familjen och behövde bo däruppe. Och jag är 39 år gammal. Hade jag varit runt 20 år hade det varit lugnt. Här gör vi podcasts och sådant. Det handlade inte om Youtube. Det handlade om mitt genuina intresse, säger han i en video..

Forster avslutade sin karriär Watford, som trillade ur Premier League förra säsongen. Förutom Watford representerade han även klubbar som Manchester United, Birmingham och West Bromwich. Därtill gjorde han 8 A-landskamper för England.

Publicerad 2022-09-15 kl 18:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto