Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
49v

Officiellt: West Ham sparkar Bilic

Foto: Bildbyrån

West Ham gick under måndagsförmiddagen ut med att klubben sparkar Slaven Bilic. Två vinster på de elva inledande matcherna räckte för att tränaren skulle få lämna klubben.
- Jag är ledsen och besviken, men inte på klubben, säger Bilic till Daily Mail. 

West Hams kroatiske tränare Slaven Bilic fick en mardrömsstart på Premier League-säsongen med en 0-4-förlust mot Manchester United på bortaplan. Därefter blev det inte mycket bättre och efter elva omgångar är klubben placerad på 18:e-plats i tabellen med nio poäng. 

Du hoppas alltid och du tror på dig själv att du kan vända det och göra det. Men det betyder inte att jag inte förstår det drag som klubben har gjort. Det är ett väldigt logiskt drag, säger han till tidningen.  

Efter en tids spekulationer och en ny tung förlust i helgen mot Liverpool, så meddelade Londonklubben under måndagen att Bilic och hans tränarteam med Nikola Jurcevic, Edin Terzic, Julian Dicks och Miljenko Rak får lämna klubben.

- Jag tycker att det var rättvist. Det är ett drag som klubbar vanligtvis gör. Det finns inga hårda känslor. När tiden går, är jag säker på att jag kommer att vara stolt över mitt jobb här, säger Bilic.  

Bilic tillträdde som tränare 2015 och får nu se sig om efter en ny arbetsgivare. 

West Ham skriver vidare på sin hemsida att klubben har en ny tränare i sikte och att en efterträdare förväntas utses under de kommande dagarna. 

Enligt engelsk press ska tidigare Everton- och Manchester United-tränaren David Moyes vara huvudkandidat till att bli ny tränare i klubben. 

Publicerad 2017-11-06 kl 12:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons