POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Olssons känslosamma avsked av West Brom: "En otrolig tid i mitt liv"

Foto: Bildbyrån

Jonas Olsson är klar för Djurgården.
Nu lämnar han West Bromwich efter nio år i klubben.
- Albion har varit en sådan massiv del av mitt liv att det är en konstig känsla att plötsligt inte vara där, skriver han i ett långt tack på klubbens hemsida.

Under nio år har Jonas Olsson varit med i West Bromwich stomme och hjälpt till att etablera laget i Premier League. Nu lämnar backen för Djurgården. I ett känslosamt brev tar han avsked av "Albion".

"Det här är ett nytt kapitel för mig och det är spännande men Albion har varit en sådan massiv del av mitt liv att det är en konstig känsla att plötslig inte vara där.

Det är mycket känslor inblandade. Jag kommer att sakna klubben - det har varit en fantastisk resa. Alla säger att det passerar på ett ögonblick och det är verkligen sant."

Olsson avslutar brevet så här:

"Det har varit en otrolig tid i mitt liv. Jag kan inte tacka West Bromwich nog och det kommer alltid att vara en så speciell klubb för mig. Alltid. Jag hoppas att se er alla snart och önskar The Baggies all lycka för resten av säsongen och för det som väntar framåt.

Med kärlek,
Jonas Olsson."

I lokaltidningen Birmingham Mail hyllas svensken stort.

"Något som du inte kan förneka den flyttande svensken är hans passion; oavsett om han vann en tackling eller firade ett mål, så betydde det något. Han försökte aldrig undvika eller gömma sig när det blev tufft", skriver Joseph Chapman.

"Försvararen kommer att kommas ihåg extremt varmt för sin tjänst till klubben och vi hoppas att han får ett farväl som reflekterar hans lojalitet och tjänst. Du skulle pressas hårt för att hitta bättre värde för dina pengar i Premier League - om du delar upp lönen Albion betalat för varje match han spelad har Olsson kostat klubben lite över 3000 pund per match."

Publicerad 2017-03-23 kl 22:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå