Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ordkrig om Tevez: "Inte sant att han fått ett erbjudande"

England 2009-05-14 kl 16:50

Enligt Sir Alex Ferguson har United gett Carlos Tevez ett kontraktsförslag. Lögn, enligt Tevez rådgivare.
- Det är ett kategoriskt osant att Manchester United gav honom ett erbjudande för att få honom att stanna, säger Kia Joorabchian, enligt BBC Sport.

Efter att Tevez med stor säkerhet säkrat Uniteds ligaguld när han hoppade in och avgjorde mot Wigan på onsdagen firades han som en hjälte. Sir Alex Ferguson gick ut och berättade att United gett argentinaren ett erbjudande för att få honom att stanna i klubben.

Enligt Tevez rådgivare, Kia Joorabchian, var Fergusons uttalande bara ett spel för gallerierna. Men han bekräftar att de suttit i möte med United-bossen David Gill.

- Det är kategoriskt osant att Manchester United gett honom ett erbjudande för att övertyga Carlos att stanna, säger han.

Tevez har tidigare sagt att han är inställd på att lämna United när säsongen är över. Han har också uttryckt besvikelse över att inte vara en del av det han kallar "Sir Alex familj".

ANNONS

Argentinaren, som är uthyrd till United, tycker inte att han fått den respekt han förtjänar. Men enligt Ferguson har Tevez inget att vara besviken på.

- Han vet att jag vill att han ska stanna. Vi pratade i dag och David Gill hade ett möte med honom, sa Sir Alex Ferguson tidigare.

- Vi har gett honom ett erbjudande och vi hoppas att han godtar det. Problemet är att vi inte förhandlar med en fotbollsklubb.

Tevez licens ägs av Joorabchian. Enligt honom har United valt att inte utnyttja den köpoption de har när tvåårslånet går ut.

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto