POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Ordkrig om Tevez: "Inte sant att han fått ett erbjudande"

Enligt Sir Alex Ferguson har United gett Carlos Tevez ett kontraktsförslag. Lögn, enligt Tevez rådgivare.
- Det är ett kategoriskt osant att Manchester United gav honom ett erbjudande för att få honom att stanna, säger Kia Joorabchian, enligt BBC Sport.

Efter att Tevez med stor säkerhet säkrat Uniteds ligaguld när han hoppade in och avgjorde mot Wigan på onsdagen firades han som en hjälte. Sir Alex Ferguson gick ut och berättade att United gett argentinaren ett erbjudande för att få honom att stanna i klubben.

Enligt Tevez rådgivare, Kia Joorabchian, var Fergusons uttalande bara ett spel för gallerierna. Men han bekräftar att de suttit i möte med United-bossen David Gill.

- Det är kategoriskt osant att Manchester United gett honom ett erbjudande för att övertyga Carlos att stanna, säger han.

Tevez har tidigare sagt att han är inställd på att lämna United när säsongen är över. Han har också uttryckt besvikelse över att inte vara en del av det han kallar "Sir Alex familj".

Argentinaren, som är uthyrd till United, tycker inte att han fått den respekt han förtjänar. Men enligt Ferguson har Tevez inget att vara besviken på.

- Han vet att jag vill att han ska stanna. Vi pratade i dag och David Gill hade ett möte med honom, sa Sir Alex Ferguson tidigare.

- Vi har gett honom ett erbjudande och vi hoppas att han godtar det. Problemet är att vi inte förhandlar med en fotbollsklubb.

Tevez licens ägs av Joorabchian. Enligt honom har United valt att inte utnyttja den köpoption de har när tvåårslånet går ut.

Publicerad 2009-05-14 kl 16:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå