Rött kort i 87:e, 1-1 i 89:e och 2-1 i 92:a.
Tisdagens drama fick Crystal Palaces Twitter-ansvarig att flippa ur.
"YESSSSSSSSS S S;JKSDFH;IZXHVLZVHLSK", skrev klubben efter sena avgörandet.

Crystal Palace har haft en jobbig höst i Premier League. Men nu har man helt plötsligt, i alla fall tillfälligt, tagit sig upp på säker mark i tabellen. Det efter en osannolik avslutning mot Watford på hemmaplan under tisdagen.

För i den 87:e minuten låg Palace under med 1-0 och såg ut att gå mot en ny förlust, men då tilldelades Watford-mittfältaren Tom Cleverley sitt andra gula kort för kvällen och blev utvisad. Två minuter senare kvitterade Bakary Sako för hemmalaget och när James McArthur i den 92:a minuten satte 2-1 exploderade Selhurst Park.

Och för klubbens Twitter-ansvarig blev det då svårt att hålla borta känslorna. Istället för att rapportera om 2-1-målet skrev klubben en tweet innehållandes följande: