Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Övergången hann inte bli klar - Bolasie uttrycker besvikelse

Premier League

Yannick Bolasie var nära att flytta till Middlesbrough under fönstret sista timmar - men övergången blev inte av.
- Besviken över att affären inte kunde göras i tid, skriver 31-åringen på Twitter.

Foto: Bildbyrån.

Evertons Yannick Bolasie, 31, har under de senaste åren varit utlånad till klubbar som Aston Villa, Anderlecht och Sporting Lissabon - efter att ha skrivit på för Everton 2016.

I går fredag stängde det inhemska fönstret i England, och under den sista dagen ville Middlesbrough värva Bolasie. Neil Warnock, tränare i Championship-klubben, har tidigare tränat Bolasie i Crystal Palace. Och nu ville han värva 31-åringen till Middlesbrough.

Men så blev det inte. Övergången blev inte klar i tid, och Bolasie själv var väldigt ledsen. Han får ingen speltid i det Everton som just nu leder Premier League med full pott efter fyra spelade matcher. I dag lördag, väntar Merseysidederby mot Liverpool.

Annons

- Jag är besviken över att affären inte kunde göras i tid. Det skrevs under och skickades, och jag väntade till 19.00 med uppriktigt hopp, skriver Bolasie och fortsätter:

- Jag var villig att offra mycket... allt jag vill är att säga tack till Neil Warnock (uppskattar dig så mycket) och önska Middlesbrough lycka till den här säsongen.

Vidare skriver 31-åringen att han nu har fullt fokus på Everton, och att han kommer vara redo om han kallas för att spela match. Det återstår att se om han kan slå sig in i truppen.

Publicerad 2020-10-17 kl 10:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto