Pato målade direkt för Chelsea i debuten

Pato har gjort sitt första mål i Chelsea-tröjan. Brassen hoppade in och blev direkt målskytt i 4-0-segern mot Aston Villa.

Matchen började chansfattigt utan några riktiga målchanser för något av lagen. Pedro hade ett mål i nät för Chelsea, men spanjorens mål dömdes bort för offside.

Efter att Loic Remy skadat sig fick Alexandre Pato göra sin debut för Chelsea när han byttes in i den 23:e matchminuten.

Strax efter brasilianarens inhopp spräckte också London-laget nollan. Loftus-Cheek skickade i väg ett avslut som gick via Joleon Lescott och in i mål.

I den fjärde tilläggsminuten av den första halvleken skulle Alexandre Pato också få göra sitt första mål för Chelsea. Anfallaren blev nerdragen i straffområdet av Cissokho och domaren pekade mot straffpunkten. Sao Paulo-lånat klev själv fram och satte hårt straffen i målvaktens högra hörn.

Den andra halvleken hann inte ens bli en minut gammal innan Chelsea utökat sin ledning till 3-0. Efter läckert sammarbete mellan Pato och nyligen inbytte Oscar kunde Pedro trycka in bollen bakom Brad Guzan i Villa-målet.

Med en halvtimme kvar att spela skulle även 4-0 komma, återigen var det Pedro som höll sig framme. Det blev sedan inga fler mål i matchen.

Chelsea: Courtois - Azpilicueta, Ivanovic, Miazga, Baba - Mikel, Fabregas - Pedro, Loftus-Cheek, Kenedy - Remy

Aston Villa: Guzan - Lescott, Hutton, Richards, Cissokho - Sánchez, Westwood, Jordan Ayew, Gueye - Carles Gil, Gestede