Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pep Guardiolas ord i rätten om Benjamin Mendy: "En bra kille"

Premier League

Rättegången mot Benjamin Mendy pågår. 
Under måndagen var Pep Guardiola på plats i rätten och gav bevis för försvaret.
- Han är en riktigt bra kille, säger spanjoren om Mendy enligt Manchester Evening News.

Foto: Bildbyrån

Den 28-årige fransmannen står anklagad för sexuella övergrepp på kvinnor under fester i hans villa i Chesire och i en lägenhet mitt i Manchester.

Under måndagen var Pep Guardiola kallad till rätten av försvarssidan. Guardiola var den tränare som värvade Mendy till Manchester City 2017. 

- Jag kontrollerar mina spelare när vi är tillsammans på träningar. I deras privata liv vet jag inte vad de gör. Jag följer inte spelarna på sociala medier så jag vet inte vad de gör utanför min kontroll på träningar och i matcher … jag är inte hans pappa, säger han enligt Manchester Evening News och fortsätter:

Annons

- Han är en riktigt bra kille, jag skulle säga så generös. Jag tror att han är glad och jag minns det när vi var tillsammans och alla bad om några tjänster och han ställde alltid upp, sa Guardiola när han ombads att beskriva Mendys karaktär. 

Mendy nekar till sju fall av våldtäkt, ett fall av försök till våldtäkt och ett fall av sexuella övergrepp mot sex unga kvinnor, rättegången fortsätter.

Publicerad 2022-11-15 kl 07:57

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto