Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

PL-klubb ber om ursäkt efter thailändska sexskandalen

Premier League

Leicester skakas av en jätteskandal. Klubben fick idag skicka hem tre spelare från sitt läger i Thailand efter att dessa filmats i en sexorgie.
"Klubben ser allvarligt på detta" skriver klubben i ett uttalande.

Foto: Scanpix/Twitter

Efter att Leicester säkrat sitt Premier League-kontrakt drog klubben på ett träningsläger i Thailand. Men glädjen över att få vara kvar i den allra högsta serien har istället byts ut mot mörka rubriker i England. 

Den engelska tidningen The Telegraph rapporterar om att en video läckt ut där tre spelare i laget ingår i en sexorgie tillsammans med thailändska kvinnor. En av de inblandade är James Pearson - son till tränaren Nigel Pearson - och har tillsammans med Tom Hopper och Adam Smith skickats hem från lägret.

Idag har Leicester tagit avstånd från videon och spelarnas agerande:
"Klubben ser allvarligt på det inträffade. Vi förväntar oss att våra spelare ska vara ambassadörer för klubben i såväl offentliga som privata sammanhang, och vi kommer att utreda det här mycket noggrant"

ANNONS

"De tre spelarna ber om ursäkt för sitt uppförande mot de inblandade kvinnorna, mot klubben, mot fansen och mot sina familjer. Vi kommer att fortsätta utreda händelsen, men tills vidare ger vi inga mer kommentarer"

Publicerad 2015-06-01 kl 12:28

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto