Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Pogba om Solskjærs framtid: "Vi vill självklart att han ska stanna"

Premier League

Ole Gunnar Solskjærs framtid är ännu osäker i Manchester United.
Paul Pogba menar att alla spelare står bakom tränaren. 
- Vi vill självklart att han ska stanna, säger han enligt Sky Sports.

Foto: Bildbyrån.

Ole Gunnar Solskjærs vara eller icke vara i Manchester United nästa säsong är alltjämt ett stort samtalsämne i England. Efter José Mourinhos avsked, så spekulerades det främst i att United tat in en ersättare till norrmannen till nästa säsong, men efter Solskjærs succé i Premier League och i Champions League, så har tongångarna ändrat riktning och nu pekar de allra flesta rapporterna på att norrmannen får ett permanent avtal med klubben. 

Manchester United-stjärnan Paul Pogba skulle jubla över en fortsättning med Solskjær. 

- Vi vill självklart att han ska stanna. Resultaten har varit jättebra. Jag har en jättebra relation med honom, han har en jättebra relation med alla spelare, säger han enligt Sky Sports. 

ANNONS

- Solskjær förtjänar det. Han kan klubben och vet allt om klubben. Han är en väldigt glad tränare och det ger självförtroende till spelarna. Det har gett oss frihet att spela och njuta av fotbollen igen eftersom att vi kanske förlorade det med resultaten vi hade innan, fortsätter han. 

Pogba vill däremot inte gå in djupare på vad han anser om Jose Mourinhos sista tid i Manchester United. Parterna rapporterades ha en konflikt, men ingendera har uttalat sig om det fanns en konflikt eller vad konflikten egentligen handlade om. 

- Jag tycker inte om att prata om det som hänt. Jag tycker om att prata om framtiden eftersom att det är vad som betyder något. Vi är bättre nu och resultaten har varit fantastiska. Vi är tillbaka bland topp-4, säger han. 

Publicerad 2019-03-20 kl 16:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto