Potter premiärsegrade med Brighton - Sema kvar på bänken för Watford

Graham Potters Premier League-premiär kom mot Ken Semas Watford.
Då tog engelsmannen sin första seger som tränare i den engelska förstadivisionen efter klara 3-0 på Vicrage Road.

Graham Potters ställdes i sin tränardebut i Premier League mot sin gamla adept i Östersunds FK, Ken Sema, när Potters Brighton åkte till Vicrage Road för ett möte med Watford. Då ledde Potter sitt Brighton till seger direkt, med klara 3-0.

Bortalaget fick hjälp av motståndarna att ta ledningen i första halvleken, när laget skapade tryck mot Watfords mål. Efter en halvtimme försökte Pascal Groß nå Glen Murray med ett inspel och Abdoulaye Doucouré fick en fot mellan och styrde in bollen i eget mål.

I andra halvleken ökade Brighton på sin ledning genom två inhoppare, där Florin Andone blev målskytt när han styrde in ett inlägg vid främre stolpen. Tio minuter från slutet var det Neal Maupays tur att näta när han rundade målvakten och enkelt rullade in slutresultatet 3-0.

Ken Sema var kvar på bänken hela matcher för Watford.