Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rafal Gikiewicz avslöjar United-intresse: "Skrev på fullmakter"

Bundesliga

Augsburg-målvakten Rafal Gikiewicz jagades av dubbla Premier League-klubbar i somras.
- Jag skrev på olika fullmakter med antingen Manchester United eller Newcastle United, avslöjar polacken i en intervju med Canal+ enligt Goal.

Foto: Bildbyrån

Rafal Gikiewicz.

Rafal Gikiewicz, 35, har den här säsongen vaktat Augsburgs mål i åtta Bundesliga-matcher. Men han hade kunnat hamna i Premier League istället. 

Till Canal+ avslöjar den polska målvakten att han var redo att lämna och väntade på att klubbarna skulle komma överens under slutet av transferfönstret i somras.

- Jag ryktades inte bara till klubbarna, utan jag skrev också på olika fullmakter med antingen Manchester United eller Newcastle United. På målvaktsmarknaden fungerar allt som domino. När Martin Dúbravka lämnade skulle jag dit och så vidare, säger han och utvecklar:

- De ringde mig från England och frågade om jag ville ta en risk. Samtidigt sa de att något kunde hända under de sista timmarna av transferfönstret och om jag var villig att ta den risken. Jag satt hemma, så vad är risken? Jag skrev på allt och väntade på utvecklingen av händelserna.

ANNONS

Men någon flytt till England blev det aldrig, Martin Duvbravka hamnade i Manchester United på lån och Newcastle värvade i sin tur Loris Karius som bosman.

En affär som Newcastle kunde färdigställa i lugn och ro utan någon kamp mot klockan då spelare som är klubblösa går att plocka in utanför det traditionella transferfönstret.

Publicerad 2022-11-03 kl 18:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto