Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
43v

"Raiola använder Sanchezbyte för Zlatanförhandling"

Foto: Bildbyrån

Alexis Sanchez är på väg till Manchester United, och Henrich Mchitarjan i motsatt riktning.
Då skriver engelska Mirror att Mchitarjans agent Mino Raiola vill ta chansen att använda situationen för att omförhandla Zlatan Ibrahimovics villkor med United.

Alexis Sanchez har ryktats vara på väg bort från Arsenal under en tid, och Manchester United ser nu ut att kunna bli chilenarens nästa klubbadress.

Uniteds Henrich Mchitarjan, som bitvis har varit ute i kylan hos tränare José Mourinho, ryktas samtidigt användas som en del i affären, då han är tänkt att gå i motsatt riktning till Arsenal. Mchitarjan, som har tre och ett halvt år kvar på sitt kontrakt med United, uppges vilja ha en löneförhöjning för att flytta söderut till London, enligt engelska Mirror.

Mchitarjan har samma agent som Zlatan Ibrahimovic, Mino Raiola, och tidningen skriver att Raiola kommer passa på att utnyttja situationen med Sanchez och Mchitarjan för att omförhandla Ibrahimovics villkor med United. MLS-klubbar hoppas få loss svensken redan i mars, men Raiola vill se till så att Ibrahimovic får betalt hela kontraktslängden, det vill säga säsongen ut.

Publicerad 2018-01-17 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons