Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Rashford hyllas av Klopp och Lampard: "Det står över all rivalitet"

Premier League

Marcus Rashford fortsätter att kämpa för att bekämpa barnfattigdom, och nu hyllas han.
Både Jürgen Klopp och Frank Lampard har uttalat sig.
- Jag hoppas att hans mamma verkligen är stolt över honom, säger Klopp enligt Daily Mirror.

Foto: Bildbyrån.

Manchester Uniteds Marcus Rashford är politiskt engagerad. I juni var han starkt bidragande till att den engelska regeringen delade ut gratis måltider till barn som inte hade de bästa förutsättningarna under sommaren.

22-åringen vill att de gratis måltider som delas ut ska förlängas fram till och med påsken 2021, men det förslaget har röstats ned. Men Rashford fortsätter kampen, och nu hyllas han av Liverpools och Chelseas respektive tränare, Jürgen Klopp och Frank Lampard.

Tysken om Rashford:

- Jag hoppas att hans mamma verkligen är stolt över honom. Jag känner inte honom men även jag är stolt över honom, och han spelar för United vilket gör det riktigt knepigt. Det Marcus har startat där är helt otroligt. Och med all rivalitet mellan klubbarna, i dessa ögonblick är vi som fotbollsspelare och människor alltid enade, säger han enligt Daily Mirror.

ANNONS

Lampard är fylld med respekt även han:

- Det har varit fantastiskt att se unga spelare med personlighet, med en röst som talar för saker som de bryr sig passionerat om. Jag berömmer honom verkligen för det. Det finns en grupp spelare nu i Premier League - det spelar ingen roll vilken ålder eller vilket lag du spelar för - som talar på rätt sätt. Det har varit fantastiskt och han förtjänar kredd för det, säger han enligt Sky Sports.

Rashford och Lampard möts under lördagen i ett riktigt stormöte, när Manchester United tar emot Chelsea i Premier League, avspark 18.30.

Publicerad 2020-10-24 kl 08:23

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto