Rashfords straffmål gav United tre poäng

Manchester United tog tre poäng hemma mot Leicester.
Hjälte blev Marcus Rashford som gjorde matchens enda mål från elva meter.

Manchester United hade en kanonfrispark redan efter tre minuters spel som så när letade sig förbi Kasper Schmeichel i Leicester-målet.

Och ett ännu finare läge skulle komma bara några minuter efter det.

United tilldelades straff efter att Marcus Rashford gjorts ner i straffområdet. Domare Martin Atkinson var säker på sin sak och fram klev Rashford själv som behärskat kunde ge bortalaget ledningen.

Rashfords straffmål var det enda målet som föll i första halvlek och United kunde gå till pausvila med en 1-0-ledning.

Leicester lyckades inte få hål på David De Gea i den andra halvleken utan United höll undan och vann matchen med 1-0 efter Rashfords straffmål.

Segern innebar att United passerade Leicester i tabellen och placerar sig just nu på en fjärdeplats i tabellen – åtta poäng bakom Liverpool i topp. Förlusten var Leicesters första för säsongen.

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen för United.

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Young, McTominay, Matic, Andreas, Mata, James, Rashford

Leicester: Schmeichel - Ricardo, Evans, Soyuncu, Chilwell, Choudhury, Tielemans, Ndidi, Gray, Maddison, Vardy

Publicerad 2019-09-14 kl 17:52