Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Redknapp avgår: ”Kan inte ge hundra procent”

Foto: SCANPIX

Queens Park Rangers meddelar på sin hemsida att tränaren Harry Redknapp har lämnat klubben. Skälet sägs vara en knäoperation som gör det omöjligt för 67-åringen att ge 100 procent för klubben.

Den 67-årige managern tog över klubben i november 2012 och tog också laget tillbaka till Premier League innan denna säsong. Dock gör en knäoperation det omöjligt för engelsmannen att fortsätta sitt ämbete.

- Jag har haft en fantastisk tid i QPR. Jag vill tacka styrelsen, spelarna, personalen och särskilt fansen som har varit fantastiska mot mig sedan min ankomst. Sorgligt nog behöver jag omedelbar behandling av mig knä vilket kommer hindra mitt arbete under de närmsta veckorna. Det innebär att jag inte kommer kunna vara med under varje träning och när jag inte kan ge hundra procent, känns det bättre att någon annan tar över, säger managern till klubbens hemsida.


Laget kämpar för närvarande i botten av tabellen och har än så länge en dyster bortasvit där man har förlorat varje match denna säsong. Les Ferdinand och Chris Ramsey kommer vara tillfälliga tränare.

Publicerad 2015-02-03 kl 15:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER