Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Redknapp erkänner - kanske bäst att släppa Modric

England

Luka Modric vill till Chelsea. Tottenhamordföranden Daniel Levy vill inte släppa kroaten.
- Jag vet inte var det slutar, säger Harry Redknapp.

Chelsea är enligt brittiska uppgifter berett att ge nästan 300 miljoner kronor för Tottenhams speluppläggare Luka Modric. Modric har uttryckt en önskan att lämna klubben, men ordförande Daniel Levy håller hårt i sitt spelgeni.

Tränaren Harry Redknapp medger dock att det kanske är lika bra att släppa Modric.

- Jag vet att vi alla älskar vår klubb, men när någon erbjuder att tredubbla ens lön och ger en chansen att vinna Champions League, då är det inte lätt. Det är svårt för honom (Modric), säger Redknapp enligt Daily Mail.

- Jag vill att han stannar här, men om han lämnar kan vi köpa tre eller fyra spelare. Vi kan alltså antingen sälja honom, få pengar och köpa fyra spelare och bli ett bättre lag, eller behålla Luka, som är en fantastisk spelare.

ANNONS

Redknapp inser dock att det inte är han som bestämmer över Modric öde, det är Levy.

- Jag vet inte var det slutar. Ordföranden vill inte förlora honom.

Faktum är att Tottenham gör bättre ifrån sig utan sin kroatiske mittfältare, om man tittar till siffrorna. Enligt statistik från ITV har Tottenham vunnit 52 procent av matcherna Modric inte deltagit i sedan han kom till klubben 2008. När Modric spelat har Spurs bara vunnit 43 procent av matcherna. Tottenham har dessutom gjort fler mål när Modric inte har spelat.

Publicerad 2011-08-18 kl 14:51

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto