Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Redknapp kallade honom tjock - nu slänger han kläderna i försvar

Foto: SCANPIX

Harry Redknapp gick till attack mot Adel Taarabt och kallade honom tjock. Nu bemöter Taarabt kritiken - med att kasta kläderna.

Marockanska landslagsspelaren Adel Taarabt blev utlånad från Queens Park Rangers till Milan under våren och spelade regelbundet där. Men när han kom tillbaka till London och QPR har han blivit bänkad. Flera spekulerade i om han var skadad men på en presskonferens berättade tränaren Harry Redknapp att så inte var fallet.

"Taarabt är inte skadad. Han är otränad. Han är för otränad för att spela fotboll tyvärr. Han spelade med reserverna häromdagen och jag skulle ha kunnat springa mer än vad han gjorde. Jag kan inte ta ut honom"

Hittills har Taarabt spelat två matcher i årets Premier league, båda gånger har han varit avbytare. Nu slår spelaren tillbaka och slänger kläderna för den engelska tidningen Daily Mail. Taarabt säger att QPR:s dåliga säsong inte beror på om man är vältränad eller inte.

"Problemet är att vi inte har någon plan med vårt spel, vi vet inte hur vi ska pressa som ett lag. Det handlar inte om att springa omkring, du behöver spela med din hjärna"

Se bilderna på Daily Mails hemsida!

Publicerad 2014-10-21 kl 10:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons